Caravan

Danske FRV

Campingvogn og RV Care

 

Ligesom din motorkøretøj, din campingvogn kræver særlig pleje og service til sidste du i lang tid.

1. Hold det i læ

Forlader din campingvogn ubeskyttet fra solen og dårligt vejr kan resultere i for tidligt fødte skader på din campingvogn eller autocamper. Sørg for, at din campingvogn er dækket i læ på alle tidspunkter. Summen kan have en skadelig virkning på din campingvogn s eller autocamper interiør.

2. Hold vinduer lukket

Dette kan synes at være en oplagt ting, men jeg har tilfælde, hvor vinduerne i campingvognen ikke var forsvarligt lukket. Denne enkle tip hjælpe forlænge levetiden på din campingvogn eller Motorhus. Den mindste gabende hul på dit vindue vil i sidste ende førte til støv og fugt til det indre og i sidste ende vil førte til din interiør fading væk. Så sikkert lukke dine vinduer og døre vil gå langs vejen i at beskytte din campingvogn.

3. Hold det trafiksikker

Din campingvogn er et køretøj, så du er juridisk forpligtet til at holde det trafiksikker. Den bedste måde at gøre dette på er at have det serviceres årligt. Tjenesten vil dække løbeværk, bremser og lys. Tjenesten vil også omfatte beboelse side af campingvognen. De vand, gas, el og varmeanlæg vil alle blive kontrolleret og vedligeholdt.

4. Tøm din campingvogn

Tage sig af din campingvogn eller autocamper betyder, at efter at fornøjelig udflugt, tomme alt som du forberede sig på at opbevare din campingvogn i lang tid, indtil din næste tur, normalt nogle få måneder. Slip af med alle fødevarer, vand og alle dine tilovers s. dette vil hjælpe med at forhindre dårlig lugt, fugt og uønskede insekter i din campingvogn.

5. Rens din campingvogn

Efter hver eneste tur, jeg rense mit campingvogn. Dette er, hvad jeg gøre for at rense mit campingvogn:
– Jeg rense ud rørene i hele campingvognen. Jeg har en tendens til at bruge Milton Sterilisering Fluid (den, du bruger til babyer flasker osv) når sterilisering rørene. Jeg fylder min Aquaroll med vand, tilsæt Milton væske til det og derefter blokere afløbsrør. Tænd derefter alle vandhaner og fylde rørene indtil vandet forbliver i dræn. Jeg er generelt forlade vandet i rør til 2-3 timer før du fjerner affald rør propper og lade vandet løbe ind i Wastemaster.

6. Gør din egen inspektion

– Sørg for, fritid batteriet er fuldt opladet, og at alle 12v apparater fungerer okay.
– Sæt gasflasken tilbage i campingvognen, og sørg for, at komfuret, varmelegeme og køleskab alle arbejder i orden at bruge gas. Vi normalt kører køleskabet og varmer på el, men det er altid bedst at kontrollere, at de arbejder på gas, som du aldrig vide, hvornår du måske brug for at bruge dem på gas!
– Selv om jeg har haft campingvognen serviceret jeg stadig tjekke håndbremsen for at sikre det fungerer okay. Jeg har også inspicere dækkene og kontrollere deres pres, og derefter kontrollere momentet på hjulmøtrikkerne.

7. Tøm din campingvogn

• Sluk for gasforsyningen.
• Sluk for vandforsyningen.
• Find eksterne spildevandsafløb stik nedenunder campingvognen og åbne dem.
• Tænd alle vandhaner, herunder bruser og efterlade åbne. Sørg for, at intet hindrer plugholes og lade Brusehoved i brusebad magasinet eller bad.
• Skyl toilettet og sikre, at alt vand er drænet fra cisternen.
• Rørsystemet skal “blæses igennem ‘med trykluft for at sikre, at alt vand er fjernet fra dit sommerhus.
• Det anbefales at tilføje en lille mængde af frostvæske eller salt i nogen resterende vand i toilet samt fælder i dræn og brusere.
• Sørg for, at eventuelle vandvarmere er drænet.

Efter allerede at have isoleret gasforsyningen, drej vandtemperaturen kontrollen til position 1 (varm) og derefter have en egnet beholder under aftapningsventilen, tillade vandindholdet at dræne ved at skrue afløbet ned ventilen. Afløbet ned Ventilen bør ikke erstattes indtil vandvarmeren bruges igen.

8. Vedligeholdelse af campingvogn om vinteren

Min vinter omsorg for campingvognen er lidt anderledes fra sommeren én. Den første ting at gøre, er at fjerne alt indhold fra inde i campingvognen, herunder alle de campingvogn puder og madras fra det faste leje. Hvis de er tilbage i campingvognen, de kunne blive fugtig, så hvis du har plads i dit hus er det bedst at fjerne dem.

 

Efter at have givet indersiden af ​​campingvognen en god ren og polsk (herunder alle de apparater), du har næsten færdig indersiden. Lad køleskabsdøren åben for at forhindre støbeforme op inde. Jeg forlader alle vandhaner i åben position og sætte propper i drænhuller. Det er indvendigt fremstillet til vinteren.

 

Sørg for, at alle tanke er tomme, som omfatter både varmt og koldt vand. Vi er tilbøjelige til at forlade afløbet haner åben. Glem ikke at tømme din toilet flush akvarium så godt. Hvis nogen vand efterlades i disse tanke og vejret bliver rigtig koldt, vil vandet fryse og udvide som vil splitte tankene.

Næste, skal du fjerne toilet kassetten og give det en god ren. Varmt vand og en lille mængde af opvaskemiddel normalt gør det trick. Sørg altid for at bruge rengøringsmidler anbefalet af fabrikanten som uegnede rengøringsmidler kan forårsage nogen skade. Tør gummitætning og derefter smøre den. Jeg plejer at bruge olivenolie for dette, men du kan få en specialiseret vedligeholdelse spray. Sørg for at du lader klingen åben, derefter erstatte kassetten tilbage på plads.

Giv ydersiden af ​​campingvognen en god vask og polering.

Dernæst jeg jack campingvognen op og sætte det på til akslen står. Dette tager presset væk fra dækkene og forhindrer flade pletter danner. Hvis du fjerner batteriet, sørg for at det er gemt i en varm og tørt sted og oplades op hver fjerde uge.

Nu er vi næsten færdig! Alle, der er tilbage, er at passe alle de sikkerhedsudstyr. Fordi jeg forlade min campingvogn i vores indkørsel, jeg har tendens til at passe så mange som muligt. Dette omfatter en hage lås, hjul klemme på et hjul og den integrerede hjul lås Alko på den anden. Jeg også fit hjørne støt låse på bagsiden.

Endelig for ekstra sikkerhed jeg sætte en heavy-duty kæde rundt i kabinettet, og ordne det til et forankringspunkt, som indstøbes til indkørslen. Dette kan alle lyde lidt overdrevet, men jeg ønsker ikke at vågne op en morgen at finde min campingvogn mangler.