Caravan

Danske FRV

Dengang i 1969

Der skete mange ting den gang i 1969.- Niel Armstrong og Edwin Aldrin gik på månen, Hans Kongelige Højhed Prins Joachim kom til verden, Concorden bryder, som det første passagerfly lydmuren, Michael Laudrup fik en lillebror, Brian og Frederiksværk Caravancenter åbnede den 1. marts dette år.

1969

Jo, det var året, hvor Inga og Anders Elmvang realiserede drømmen om at få foden under eget bord, blev selvstændige og begyndte at forhandle campingvogne. Den gang solgtes Elddis, Coltchester og Embassy, hvoraf mange stadig ses på landevejene.
Den billigste vogn dengang var en Fleetwood 10 til kr. 6.985,- mens den absolut dyreste og mest exclusive var en Embassy Diplomat, til den svimlende sum af 13.785,- kr.! Til sammenligning kostede et 10 fods Isabella Lux 1.195,- kr og 11 kg. gas kun 11,70 kr.

Gennem årene har Frederiksværk Caravancenter berørt mange områder, der er udover campingvogne, blevet solgt motorbåde, sejlbåde, joller, jagt-og fiskeriudstyr, trailer og meget mere. Og den dag i dag, er der stadig meget at byde på, ud over campingvogne og et væld af campingtilbehør, det seneste større skridt, er egen import af franske campingvogne. Så der er vel ikke uden grund, at Anders Elmvang flere gange er blevet kåret, som årets kræmmer i Frederiksborg Amt.

Byggerod…

Men årene gik og i 1983 flyttede Frederiksværk Caravancenter så forretningen, fra deres gamle lokaler til nye og størrer for, at komme kunderne i møde med et endnu større udvalg.
I 1992/93 ombyggedes Frederiksværk Caravancenter. Det blev til en helt ny facade, indgang, nye kontorer, størrer værksted, flottere udstyrsforretning og en ny lagerbygning. I 1998 blev det til endnu en ombygning af værkstedet så de dygtige værkstedsfolk kunne få de bedst mulige arbejdsvilkår, og mere plads. I 2002 bliver der for tredie gang lavet nyt værksted, dette sker på den anden side af Hundestedvejen, hvor der er blevet lavet et ca. 500 m2 stor moderned værksted. Det gamle værksted er blevet til udstillingslokale af campingvogne & udstyr, det er også her at den årlige tilbagevendende fødselsdagsfest for alle vores kunder med lagkage og underholdning afholdes.

Club Caravan Specialisten

1993 var også året, hvor Frederiksværk Caravancenter lavede en klub for deres mange kunder – Club Caravan Specialisten er en stadig voksende succes.
Medlemmer af Club Caravan Specialisten får i dag gratis og uforpligtende en lang række fordele.

Stort Jubilæum

Gennem 30 år har Inga og Anders stået ved roret i en velfungerende virksomhed, der forhandler Danmarks mest solgte campingvogne og fortelte. Det blev da også en stor dag den 1. marts 1999, da 30 års fødselsdagen skulle holdes, den dag kunne der både ses tilbage på virksomhedens liv gennem mange år, men også frem i tiden da Inga og Anders Elmvang kunne præsentere deres to døtre, Anne og Birgitte, som agter at føre virksomheden ind i det nye årtusinde.

Fra Skagen til…

Der er gennem tiden blevet solgt kolosal mange camping-
vogne fra Frederiksværk Caravancenter, hvis man placerer dem allesammen på Skagens spids og lod dem køre én efter én mod Tyskland,- ja, så ville den første have paseret grænsen langt tid før den sidste forlod Skagen.
Eksemplet er iøvrigt praktisk umuligt, idet de mange campingvogne, tætpakket ville fylde mere end 157.200 veludnyttet kvadratmeter, svarende til mere end 6 gange flere sovepladser end verdens største hotel, som åbnede i USA i 1993.

Det nye årtusinde…

Tidens interesse for form, farve, og interieur har gennem de seneste år sat større præg på campingvognene. I dag er en campingvogn ikke nødvendigvis bare en campingvogn, den er et udtryk for individuelle smag og livstil, og kunderne ønsker mere og mere, at sætte deres personlige præg, at forme vognen personligt, ikke bare på indretningen, men også på farver, formgivning og de helt små finesser, Endvidre opleves en stor interesse fra de helt unge førstegangscampister – flere vil i fremtiden tættere på hinanden og naturen. De vil tæt på følelserne og have nye oplevelser lige uden for døren hele tiden. Efterhånden som tekknologien vinder frem, vil der blive sat mere focus på vores fritid – hvem siger, at man ikke skal køre ind i “drømmesamfundet” i en campingvogn.