Caravan

Danske FRV

Vores Værksted

Kan klare næsten alt. Sådan kan vi godt lide, at sige, – også i fremtiden, derfor går vi højt op i hele tiden, at følge med i hvad, der rører sig i branchen på værksteds- og serviceområdet. Det bedste og nyeste udstyr er, at finde på vores værksted, f.eks. eletrisk måler til gasanlæg, bremseprøvestand, vægt, hjulspinder og meget andet. Men alt det bedste udstyr, er jo ikke nok, hvis ikke også personalet
bliver undervist korrekt og kan finde ud af, at bruge det, derfor sørger vi for løbende, at efteruddanne vores personale ordentligt, med skoler og kurser i de helt nye teknikker, så de kan yde den bedst mulige service på campingvognene, og til den mest fornuftige pris.

Eksempelvis er alle vores værkstedsfolk aut. gasinstallatører, så vi kan tilbyde vores kunder størst mulig sikkerhed hvad det angår. De er også alle uddannede på el- og epoxy kurser, og som noget helt nyt, kan vi nu reparere mindre buler med HBC, endnu en helt ny metode, som uden tvivl vil blive fremtiden. hertil kan vi lægge, at vi er godkendt af teknologisk institut og DCU test center, så kunder kan komme og få et rigtigt DCU-eftersyn på deres rullende hjem.

 

Så jo, – vi kan da næsten klare alt. Og vi glæder os til, at tage imod din campingvogn, næste gang den har brug for service og en kærlig, bevist og erfaren hånd.