Caravan

Danske FRV

Forstå din campingvogn og udstyre din campingvogn

Campingvogne og autocamper trailere skal være registreret særskilt til dit køretøj, og serviceres regelmæssigt. Før du modregne på din rejse, er det værd at bruge lidt tid at forstå dine campingvogn arbejde og alle dets komponenter. Selv om mange funktioner er nu standard, især i nye varevogne, vil der stadig være nogle indretning af din campingvogn til at gøre.

SERVICE

I lighed med din bil, campingvogne har brug for regelmæssig vedligeholdelse også. De hjullejer og bremser skal kontrolleres hver 20.000 km eller årligt. Din normale mekaniker der servicerer din bil vil være i stand til at servicere din campingvogn så godt. Ved at forstå din campingvogn vil du være i stand til at tage et ekstra sæt hjullejer med dig og erstatte dem selv. Hvis du er usikker på, hvordan du gør dette, bare spørg din lokale mekaniker, og han vil gerne forklare, hvordan at ændre dem.

 

Bremser er lidt mere kompliceret. Igen din normale mekaniker bør være i stand til at kontrollere dem for slid osv, men nogle gange kan du nødt til at besøge en bremse specialist.

De fleste andre områder på din campingvogn er bare routing kontrol ligesom batteriet og lys etc. Du kan enten gøre det selv med en lille smule viden, eller hvor du rejser garagen mekaniker vil være i stand til at kontrollere dem for dig.

Strømforsyning

Campingvogne er normalt wired at operere på både 12 volt og 240 volt. Den 240 volt vil være en plug-in forsyning fra din drevne campingplads eller fra et hjem power point, hvis du opholder med venner. De kræver 15 amp stik, der normalt ikke er monteret i hjem, så sørg for din forlængerledning henvender sig til 15 amp stik.

De fleste campingvogne har en 12 volt batteri til at drive elektriske i din campingvogn, og det skal regelmæssigt opkrævet af enten en batterioplader eller via en Anderson Plug tilsluttet din bil, når den kører. Nogle campingvogne og autocampere er også udstyret med en omskifter, der oplader din campingvogn batteriet, mens køretøjet er tilsluttet 240 volt. Det anbefales kraftigt du har denne switch tilsluttet.

Hvis du har en Anderson stik monteret, der bruger bilens generator at oplade din campingvogn batteri, sørg for at have en isolation udtænke monteret, så batterierne kan adskilles, når køretøjet ikke kører. Den sidste ting du ønsker, er for campingvognen at tømme bilens batteri og ikke være i stand til at starte din bil.

En anden populær energikilde i disse dage er solenergi. Ligeledes til generatoren dette ville kun være nyttigt, hvis du ikke opholder sig i campingvogn parker og ikke har en Anderson stik monteret på din bil for at oplade din campingvogn batteri.

Refrigeration

Hvilken slags et køleskab bør du have? I mange år har tre måde køleskabet har været det foretrukne valg for campingvogn ejere. Disse operere på 12 volt (batteri), 240 volt (power point) eller gas.

Gas Supply

De fleste campingvogne, autocampere og autocampere har gasdrevne komfurer, ovne og varmt vand tjenester. Dette vil spare dig forsøger at gætte, hvor meget gas der er tilbage i en flaske, og hvor længe det vil vare, og giver dig også mulighed for at bruge al den gas og ikke påfylde det med gas stadig tilbage. Stå altid gasflasker i en lodret position, og sørg for en regulator er monteret, så det vil slå gassen fra, hvis en større lækage opstår

Livsstil Extras

Ved at forstå din campingvogn og udstyre din campingvogn, vil du ønsker et par nødvendige ekstra. Tv, videooptagere og DVD er i stigende grad populære emner til at rejse med. Hvis du er væk fra alfarvej, glem ikke dig DVD’er. Fjernsyn og videoer kommer i 12 volt og 240 volt.

caravan-2
Du vil tilbringe næsten lige så meget tid udenfor under forteltet, som du vil i din campingvogn. Som sådan en udendørs borddækning er en vigtig tilføjelse til dit campingudstyr. Også ønskeligt er et par af komfortable stole til at slappe af i. Med disse former for køb, du har tendens til at få hvad du betaler for med hensyn til kvalitet. De er populære med ældre rejsende, der ikke relish tanken om at navigere et kursus til rekreative blok i løbet af de små timer.

Blokke og Kiler

Du vil sjældent finde dit campingplads helt flad, så du bliver nødt til at bære nivellering blokke for at rette op på situationen. Disse kommer i form af formede kiler (eller du kan bruge en tyk, flad bord). De er placeret på jorden og din campingvogn er drevet på dem. Nogle autocampere har indbygget selvnivellerende understøtninger. (se ankommer pladsen).