Caravan

Danske FRV

Gurkemeje Mens du Rejser

Når vi rejser eller inde i campingvognen, er det svært at få frisk og økologisk mad. Dette gør det, så vi spiser noget, som vi ikke ønsker eller noget, der ikke er så sundt. Valget er lavt og fører ofte til noget, der ikke er så velsmagende. Samtidig er det svært at bringe fersk mad i længere tid.

Vi taler om mad her. Når du er på farten, er det normalt ‘derhen’ der kræver en vis indsats og kan nemt tage en vejafgift på din krop. Uanset om du er på en biltur eller på en flyvning, betyder det meget, hvad du spiser mellem to destinationer. Det er denne periode, hvor man ikke har ordentlig mad, og det er sandsynligt, at han bliver bytte for madforgiftning, dehydrering, fordøjelsesbesvær og så videre. Med tanke på de ekstreme vejrforhold for en indisk sommer, skal man se hvad han eller hun spiser, og bør forblive hydreret nok til at rejse i varmen. Men bekymre dig ikke mere, vi fandt ud af noget mad til gavn for dig, mens du er på din rejse.

Har du en krukke med gurkemeje, der blæser i dit krydderskab? Eller måske er du på udkig efter måder at tilføje det til din kost som reaktion på alle de seneste undersøgelser, der angiver dens sundhedsfremmende og sygdomsforebyggende egenskaber. Gurkemeje har længe været en hæfteklammer i indiske karriretter samt i fødevarer som sennep (det giver den gyldne gule farve!), Men der er mange andre måder at spise og drikke dette krydderi.

har kraftige antiinflammatoriske, antioxidante og antibakterielle, gastrointestinale sundhedsegenskaber, der har været forbundet med styring af inflammatoriske tilstande, såsom arthritis, astma, eksem og inflammatorisk tarmsygdom.

Dets høje antioxidant- og antibakterielle indhold betyder også, at det er fantastisk til at hjælpe med til at reducere symptomerne på kulde og influenza. Tilføjelse til sin imponerende liste over ernæringsmæssige fordele, gurkemeje er rig på mangan, zink, B-gruppe vitaminer og jern, som kan hjælpe med at støtte en sund metabolisme.

Gurkemeje er en sand superfood, fordi den er klassificeret som et adaptogen, hvilket betyder, at det hjælper kroppen til at tilpasse sig stressorer som miljøgiftstoffer, inflammatoriske fødevarer og søvnløshed.

Hvis du søger at få sundhedsmæssige fordele ved gurkemeje, par det med peber. Herbalist Mange undersøgelser har vist sit løfte om at bekæmpe en række alvorlige sundhedsmæssige forhold (selv om flere undersøgelser er nødvendige for at bestemme dets fulde potentiale), så flere vestlige MD’er kan lide det, så meget som sunde kokke gør. Så hvordan får du mere af det?

Gurkemeje bugner med naturlige medicinske egenskaber. Nogle undersøgelser har vist, at det kan bidrage til at forhindre fordøjelsesbesvær, blodpropper og muligvis endda sygdomme som Alzheimers og Parkinsons.

Save